Over mij

Coaching Weert (www.coachingweert.nl) is een onderdeel van Rob Bongaerts Learning and Development www.RBLaD.nl Deze pagina wordt nog vormgegeven en zal eind 2016 grotendeels gereed zijn.

Ik ben Rob Bongaerts (1965), getrouwd en heb 2 uitwonende kinderen. Ruim 30 jaar ben ik als opleider, trainer, adviseur en (loopbaan)coach werkzaam binnen het Ministerie van Defensie. De afgelopen jaren heb ik als opleidingskundig stafofficier Research and Development bij het Expertise Centrum Opleidingskunde Defensie in Breda gewerkt en momenteel werk ik als loopbaanbegeleider bij de Koninklijke Marechaussee. Daar geef ik vanuit het yoga netwerk Defensie ook wekelijks (inloop)lessen Ashtanga Vinyasa Yoga. Daarvoor heb ik een teacher training gevolgd bij de nieuwe yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam. 

In mijn dagelijks werk houdt ik mij bezig met:
– loopbaanbegeleiding en organisatieontwikkeling
– onderzoeken van trends op gebied van leren en ontwikkelen;
– onderzoeken en adviseren tav opleidingskundige organisatievraagstukken;
– trainen, coachen en ontwikkelen van individuen en (management)teams;

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op gebied van opleiden, individuele -, team – en loopbaancoaching en ben als docent opgenomen in het lerarengerister. 

NSOInterstudie      Marant register leraar coaching Weert

Cauchboulevard    S&N     SvCBGL partners

Ashtanga Vinyasa Yoga Defensie
Ashtanga Vinyasa Yoga bij Defensie

Als het weer het toelaat werk ik graag buiten.

Coaching Weert, Rob Bongaerts, teamcoaching Weert, loopbaancoaching
RBLad Coaching Weert