Eigenaarschap voor eigen loopbaan

Gisteren ontving ik dit bericht van een enthousiaste collega die eigenaarschap neemt op de eigen loopbaanwensen. Natuurlijk werk ik daar als loopbaancoach graag aan mee.

Goedenavond Rob,
Ik ben … 25 jaar en woon in … Op het moment werkzaam als … bij de … Wat ik het liefste zou willen doen is loopbaanbegeleiding en uiteindelijk een eigen praktijk als loopbaancoach (juist ja, wat u doet;).
In februari start ik mijn opleiding Human Resources management. 

Ik kwam uw website tegen en de combinatie van uw carrière en mijn toekomstbeeld, denk ik dat ik veel van u kan leren. Nu is mijn vraag, mag ik een keer langskomen om een kijkje te nemen & een aantal vragen te stellen? Bijvoorbeeld over hoe u uw praktijk combineert met uw defensie carrière? Hoe en waarom bent u uw praktijk gestart? Dus geen coaching traject, maar een persoonlijk gesprek.
Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd, 
Met vriendelijke groet, 

Het deed me onmiddelijk denken aan de kompasvisie uit het boek GOUD. Dmv de Kompasvisie geef je richting aan je ambitie. Van de mede-auteur Aveline Dijkman heb ik een meerdaagse verdiepingstraining individuele coaching mogen ontvangen en Anje-Marijcke van Boxtel heb ik mogen ontmoeten bij een themadag collega-coaching waarin ze verslag deed van haar coachperiode van het team Brunel Volvo Ocean Race.

Kompasvisie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *