Coach Weert

STIR_LOGO_roze_1
Zoekt u een (St!R) gecertificeerde coach, teamcoach of loopbaancoach omgeving Weert (Limburg) neem dan vrijblijvend contact op om te zien of ik u kan ondersteunen. Ik help u graag met al uw individuele – of teamcoach en loopbaan vragen. De afgelopen 35 jaar heb ik veel mogen leren van het trainen en coachen van individuen en groepen binnen Defensie. Die ervaring wil ik, indien mijn reguliere werk het toelaat, graag op kleine schaal met particulieren en bedrijven verder delen.

Momenteel werkt ik full-time als loopbaan-/ employabilitybegeleider bij de staf van de Koninklijke Marechaussee. De afgelopen 15 jaar heb ik veel mogen leren van het opleiden en coachen van opleidingsfunctionarissen in het militaire en het civiele onderwijs. Denk hierbij aan docenten, docententeams, opleidings- en onderwijsmanagers, ontwerpers en ontwikkelaars, opleidingscoördinatoren en praktijkbegeleiders  in het reguliere (MBO) onderwijs. Vanaf 2016 heb ik samen met Marant/Interstudie NDO docenten opgeleid en begeleid bij het behalen van hun PDG (Pedagogisch Didactische Getuigschrift).

Ik ben bij het CRKBO en in het docentenregister geregistreerd. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitscode voor docenten. Indien mijn reguliere werk het toelaat, wil ik graag op kleine schaal mijn ervaring delen met particulieren en bedrijven.

Naast bovenstaande verzorg ik wekelijks yogalessen binnen Defensie en heb ik samen met mijn vrouw een eigen yogapraktijk in Weert. Voor meer informatie hierover zie: www.yogalexandra.nl. 

Tot slot ben ik als freelancer werkzaam als spinning instructeur bij MyHealth Club te Weert en houd ik mij bezig met lifestylecoaching.  

Rob Bongaerts Ashtanga Vinyasa flow yoga in Weert yogalexandra

Deze website wordt momenteel vormgegeven en zal naar verwachting medio 2020 grotendeels gereed zijn.
Kijk op: www.RBLaD.nl (Rob Bongaerts Learning and Development) voor opleidingskundige vragen die verder reiken dan coaching.

Aanvullende informatie vindt u tevens via de links op de home-pagina. Plaats of lees recensies.

RBLAD coaching Weert
RBLaD Coaching Weert
Coaching Weert en Yogalexandra
Coaching Weert, Rob Bongaerts, teamcoaching Weert, loopbaancoaching
RBLad Coaching Weert
PDG opleiding coaching Weert
PDG Marant
Coaching Weert
slotdag St!R erkende leergang teamcoaching
Wijzigingen opslaan
coachingweert